logo
eveniment
Qmas Show 2022
18:00 - 20:00
20 - 20 December

De vis a fost! Vis de Crăciun și bucurie! Povestea Qmas Show a adunat peste 200 de dansatori și 750 de spectatori, 43 de numere artistice, dans, acrobatică, un strop de actorie și cea care ne însoțește, ne mișcă și ne bucură, muzica.

Grupele de copii au umplut scena cu dans și salteaua cu numere de acrobatică, au răspândit bucurie și entuziasm și au umplut sufletele părinților de recunoștință și mândrie. Publicul a fost și el parte din poveste, a aplaudat și a dansat împreună cu artiștii.

Spectacolul din 2022 a adunat dansatori de toate vârstele, de la cei mai mici preșcolari, până la elevi, studenți, adulți dornici de a trăi stropi de bucurie prin dans. Trupele de dans ale clubului Quasar, Rock on Q și 1 Up Crew, au oferit o mică mostră din numeroasele stiluri de dans practicate aici. 

Trupa Rock on Q a urcat pe scena cu coregrafiile lor unice create de ei, dezvoltandu-si astfel partea coregrafică și scenica.

1 Up Crew a demonstrat încă odată ce cultură bogată are Korea. Stilul de muzică unic și dansurile complexe și diferite de la moment la moment au fost prezentate impecabil de aceasta trupă.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment incendiar, unde toți cei peste 200 de cursanți au urcat pe scenă și au dansat pe piesa ”Let the music take control”, ceea ce s-a și întâmplat.

Dorim să mulțumim copiilor, părinților, echipei Cinematografului ”Victoria”, Qfotografului nostru minunat, Iulian Corbu și nu în ultimul rând MC-ului nostru absolut electrizant Gras BeatBox. Fotografiile de la spectacol le puteți viziona aici (pass: Igi) . 

Grupul Quasar te așteaptă și pe tine să faci parte din această poveste, noi am rămas profund impresionați de tot ceea ce am trăit și dornici de mai mult … dans.